ΩΡΑ ΓΙΑ PLAY OFF! ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!
Play Off Contest

 

Η φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας υπογεγραμμένη από τους παίκτες σε περιμένει!

Η αγαπημένη σου ομάδα δίνει τη μάχη των Play off και εσύ έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις τη φανέλα της, υπογεγραμμένη από τους παίκτες!

Πώς; Πολύ εύκολα! Απλώς επίλεξε την αγαπημένη σου ομάδα, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σου, μέχρι την Κυριακή 11/4 στις 23:59 και μια από τις 2 φανέλες μπορεί να γίνει δική σου.

Μη χάνεις την ευκαιρία, λάβε μέρος στη μεγάλη κλήρωση και ΚΕΡΔΙΣΕ τώρα!

Για να ενημερωθείτε για την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων πατήστε εδώ

Όροι Συμμετοχής:

1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.
2. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο, περισσότερες συμμετοχές από το ίδιο πρόσωπο θα διαγράφονται και θέτουν τον αποστολέα εκτός διαγωνισμού.
3. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, και των θυγατρικών ή/και συνδεδεμένων με αυτούς εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω προσώπων σε πρώτο (α’) και δεύτερο (β’) βαθμό.
4. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 11/4/21 στις 23:59. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 στη σελίδα του διαγωνισμού.
5. Το πλήθος των νικητών θα είναι δύο (2), αφορούν σε φανέλες επιλογής των νικητών, οι οποίοι θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης.
6. Οι νικητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους με SMS ή τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους.
7. Όλα τα δώρα είναι προσωπικά. Δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
8. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επισκεφθούν τη σχετική φόρμα του διαγωνισμού στην οποία θα τους ζητείται να συμπληρώσουν τα σχετικά πεδία για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.