Διαγωνισμός "My Tay"

jazzhands - koupes kafe


Είναι ωραίο να πίνεις τον καφέ σου και να απολαμβάνεις τη στιγμή! Ειδικά μετά από μια δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά ή στη σχολή. Η εκπομπή My Tay και η  Jazzhands, σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις και να φτιάξεις τη δική σου κούπα με το όνομα ή την ατάκα σου ώστε να χαμογελάς κάθε φορά που πίνεις καφέ.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε τα στοιχεία σου έως την Κυριακή 10/1/21 (23:59), και μία από τις 10 κούπες καφέ «με όνομα ή ατάκα» μπορεί να γίνει δική σου. 

 

Όροι Συμμετοχής:

1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.
2. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο, περισσότερες συμμετοχές από το ίδιο πρόσωπο θα διαγράφονται και θέτουν τον αποστολέα εκτός διαγωνισμού.
3. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, και των θυγατρικών ή/και συνδεδεμένων με αυτούς εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω προσώπων σε πρώτο (α’) και δεύτερο (β’) βαθμό.
4. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 10/1/21 στις 23:59. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 στη σελίδα του διαγωνισμού.
5. Το πλήθος των νικητών θα είναι δέκα (10), και αφορούν σε κούπες καφέ και θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης.
6. Οι νικητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους με SMS ή τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους.
7. Όλα τα δώρα είναι προσωπικά. Δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
8. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επισκεφθούν τη σχετική φόρμα του διαγωνισμού στην οποία θα τους ζητείται να συμπληρώσουν τα σχετικά πεδία για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.