Το κινηματογραφικό θέαμα της Nova αποκλειστικά μέσω streaming!

Novaflix
Novaflix

Το κινηματογραφικό θέαμα της Nova αποκλειστικά μέσω streaming!

Τηλεόραση

Απόλαυσε άμεσα, ευέλικτα και αποκλειστικά μέσω Internet streaming, μοναδικό θέαμα. Όπου κι αν βρίσκεσαι, από υπολογιστή, tablet και smartphone!

Τώρα και στην Τηλεόρασή σου με Android TV app! Απόλαυσε τη νέα εφαρμογή του Novaflix για Android TV με την οποία μπορείς να έχεις μια μοναδική εμπειρία θέασης στη μεγάλη οθόνη!

Novaflix

Όλες οι ταινίες και οι σειρές της Nova από κορυφαία κινηματογραφικά στούντιο. Πρεμιέρες, Βox Sets με συγκεντρωμένους όλους τους κύκλους σειρών και προβολές ταυτόχρονα με την Αμερική. Περιεχόμενο που ανανεώνεται συνεχώς και διασκεδαστικά shows.

Τηλεόραση Novaflix

Τηλεόραση
Όλες οι ταινίες και οι σειρές της Nova από κορυφαία κινηματογραφικά στούντιο. Πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, Βox Sets με συγκεντρωμένους όλους τους κύκλους σειρών και προβολές ταυτόχρονα με την Αμερική.

Περιεχόμενο που ανανεώνεται συνεχώς και διασκεδαστικά shows.

Ασύγκριτη εμπειρία on demand και Live TV με θέαμα από τα κανάλια Novacinema1HD, Novacinema2HD, Novacinema3HD, Novacinema4HD, Novalifε, FOX και FOX Life.

Μπες τώρα στο www.novaflix.gr και κάνε εγγραφή!

Για να δεις:

  • Στην τηλεόραση, αν έχεις Android TV τηλεόραση κατέβασε το Novaflix app από το Google Play Store. Εναλλακτικά, μπορείς είτε να συνδέσεις στην τηλεόρασή σου ένα Android TV Media Player είτε τον υπολογιστή σου με το αντίστοιχο καλώδιο.
  • στον υπολογιστή (laptop ή desktop) σου, μπες στο www.novaflix.gr και ακολούθησε τις οδηγίες για εγκατάσταση του player.
  • στην Android ή iOS συσκευή σου κατέβασε το Novaflix app από το Google Play  ή το Apple Store  αντίστοιχα.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54 του Ν.4389/2016.