• Γιατί υπάρχει Πολιτική Ορθής Χρήσης;

  Η Πολιτική Ορθής Χρήσης υπάρχει για να επιτρέπει την βέλτιστη χρήση του δορυφορικού φάσματος από όλους τους χρήστες. Εφαρμόζεται δηλαδή, για να αποτρέψει μια μικρή μειοψηφία χρηστών να προβούν σε μη αποδεκτή χρήση της υπηρεσίας που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους υπόλοιπους χρήστες.

  4604
 • Πως μπορώ να εμπλουτίσω την υπηρεσία Nova3play SAT;

  Μπορείς να απολαμβάνεις την υπηρεσία Nova3play SΑΤ προσθέτοντας μοναδικές υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας σε απίστευτες τιμές:

  Και για να απογειώσεις την εμπειρία σου μπορείς να επιλέξεις μια από τις πρόσθετες υπηρεσίες τηλεόρασης:

  4569
 • Παρέχεται Static IP;

  Ναι, με την υπηρεσία παρέχεται επιλογή για Static IP. (Η IP διεύθυνση - Internet Protocol address - είναι ο μοναδικός αριθμός που χρησιμοποιείται από τις συσκευές για τη μεταξύ τους αναγνώριση και συνεννόηση στο διαδίκτυο. Μία διεύθυνση IP αποτελεί ουσιαστικά το αντίστοιχο μιας μοναδικής ταυτότητας για έναν υπολογιστή στο internet. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η IP που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση της κάθε συσκευής στο διαδίκτυο είναι δυναμική, που σημαίνει ότι αυτή η διεύθυνση μπορεί να αλλάζει κάθε φορά που η συγκεκριμένη συσκευή συνδέεται στο internet μέσω της ίδιας σύνδεσης.) Εφόσον επιλέξεις να έχεις Static IP, η διεύθυνσή σου στο internet παραμένει κάθε φορά η ίδια, με αποτέλεσμα η συσκευή σου να παίρνει την ίδια σταθερή και μοναδική ταυτότητα κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, έχεις μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να αποκτήσεις και απομακρυσμένη πρόσβαση στη συγκεκριμένη συσκευή, καθώς θα γνωρίζεις κάθε φορά τη σταθερή μοναδική της ταυτότητα στο διαδίκτυο!

  4618
 • Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ;

  Λαμβάνεις όλον τον εξοπλισμό με την αγορά της υπηρεσίας & οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση της δορυφορικής κεραίας εξωτερικά αλλά και του εξοπλισμού μέσα στο σπίτι.

  4631
 • Έχω την δυνατότητα να βλέπω διαφορετικό πρόγραμμα Nova σε δεύτερη τηλεόραση;

  Μπορείς να απολαμβάνεις όλο το πρόγραμμα της Nova και σε δεύτερη τηλεόραση με την υπηρεσία Nova Multiview! Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι 2 αποκωδικοποιητές Nova οι οποίοι θα πρέπει να συνδεθούν με το κάτοπτρο και μεταξύ τους. Μάθε περισσότερα για την υπηρεσία Nova Multiview εδώ.

  4592
 • Τι γίνεται όταν στο internet ξεπεράσω τη μηνιαία κίνηση που δικαιούμαι, έχω κάποια χρέωση;

  Όχι, δεν θα έχεις την οποιαδήποτε πρόσθετη χρέωση ούτε διακόπτεται η υπηρεσία internet. Σε περίπτωση που υπερβείς αυτό το όριο, περιορίζεται προσωρινά η ταχύτητα της σύνδεσής σου στο ανώτατο όριο των 256 kbps upload & 128 kbps download έως το τέλος του μηνιαίου κύκλου της υπηρεσίας σου. Στη συνέχεια, η ταχύτητα επανέρχεται αυτόματα στο ανώτατο όριο των 20Mbps download & 6Mbps upload.

  4605
 • Ποια επιπλέον Δώρα θα λάβω με την υπηρεσία Nova3play SAT;

  Η υπηρεσία Nova3play SΑΤ περιλαμβάνει τα εξής Δώρα: Τέλος ενεργοποίησης αξίας 105,75€ NovaBox HD αποκωδικοποιητής Wi-Fi VoIP Router αξίας 50,41€ Εξοπλισμός (Δορυφορικό πιάτο, TRIA & Modem) αξίας 413,33€, μόνο με 50,00€* Εγκατάσταση εξοπλισμού αξίας 80,65€ 1 μήνας Nova Adult pack 50 SMS/μήνα προς κινητά από PC ή Tablet Αναγνώριση Κλήσεων Ψηφιακές Ευκολίες * Ο εξοπλισμός (δορυφορικό πιάτο, TRIA & Modem) προσφέρεται δωρεάν με την προσθήκη των καναλιών Novacinema ή/και Novasports. Επίσης, εάν επιλέξεις όλα τα κανάλια Novacinema θα λάβεις επιπλέον δώρα: 6 μήνες δωρεάν Nova Multiview 3 μήνες δωρεάν Nova Adult pack Ενώ εάν επιλέξεις όλα τα κανάλια Novasports θα λάβεις ακόμα περισσότερα: 12 μήνες δωρεάν Nova Multiview 3 μήνες δωρεάν Nova Adult pack

  4570
 • Παρέχεται email ή άλλες υπηρεσίες;

  Ναι, με την υπηρεσία μπορείς να έχεις δωρεάν και υπηρεσία email από τη Νova, όπως και όλοι οι υπόλοιποι χρήστες των broadband υπηρεσιών μας!

  4619
 • Γιατί υπάρχει Πολιτική Ορθής Χρήσης;

  Η Πολιτική Ορθής Χρήσης υπάρχει για να επιτρέψει την βέλτιστη χρήση του δορυφορικού φάσματος από όλους τους χρήστες. Εφαρμόζεται δηλαδή, για να αποτρέψει μια μικρή μειοψηφία χρηστών να προβούν σε μη αποδεκτή χρήση της υπηρεσίας που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους υπόλοιπους χρήστες.

  4582
 • Χρειάζομαι τηλεφωνική γραμμή;

  Όχι, δεν χρειάζεται να έχεις τηλεφωνική γραμμή στο σπίτι σου. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω επικοινωνίας με τον Δορυφόρο. Ειδικά για την υπηρεσία τηλεφωνίας μπορείς ακόμη και να μεταφέρεις στην υπηρεσία σου τον τηλεφωνικό αριθμό που ενδεχομένως ήδη έχεις.

  4632
 • Υπάρχει ελάχιστος χρόνος παραμονής στην υπηρεσία Nova3play SAT;

  Ο ελάχιστος χρόνος παραμονής στην υπηρεσία Nova3play SAT είναι 24 μήνες. Εάν κάποιος πελάτης διακόψει την υπηρεσία Nova 3Play SAT πριν τους 24 μήνες θα χρεωθεί κλιμακωτό τέλος διακοπής ανάλογα με το μήνα παραμονής στην προσφορά.

  4571