Για επιχειρήσεις με χώρους αναμονής!

Για επιχειρήσεις με χώρους αναμονής!

Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις

 

Μη χάνετε λεπτό αθλητικής δράσης, ακόμη και στο γραφείο.  Η πιο ολοκληρωμένη αθλητική πρόταση με 10 αθλητικά κανάλια και θέαμα από όλο τον κόσμο.   

Στο δικό σας χώρο, η αναμονή μπορεί να γίνει συναρπαστική!

Nova3play Professional Sports - Χώροι αναμονης

Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις
Αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

 

  • Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου: Oι εντός έδρας αγώνες μεγάλων ομάδων, ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports! 
  • Μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα από Ευρώπη: Ιταλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Γαλλικό Πρωτάθλημα Ligue 1, Ολλανδικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Eredivisie), League Cup Γαλλίας, Κύπελλο Γαλλίας και Τουρκίας, αποκλειστικά στα κανάλια Novasports.
  • Κορυφαίο Μπασκετικό Θέαμα. Η κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, η Euroleague ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα κανάλια Novasports έως το 2023.
  • Σπουδαίες διοργανώσεις σε πολλά ακόμη αθλήματα που μαγνητίζουν. Τα μεγαλύτερα grand slam του τένις, όπως το Wimbledon, όλα τα μεγάλα τουρνουά γκολφ όπως το PGA Championship, το US Open και το The Open Championship, αλλά και πολλές άλλες διοργανώσεις απ’ όλο τον κόσμο με την υπογραφή του πληρέστερου και εγκυρότερου δημοσιογραφικού επιτελείου. 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο πλησιέστερο Κατάστημα Nova ή καλέστε στο 13832 (χωρίς χρέωση, από δίκτυο Forthnet), και ένας σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54 του Ν.4389/2016.