Συνδυαστικές Υπηρεσίες

Πού απευθύνεται;

Απευθύνεται σε εταιρίες και οργανισμούς με αυξημένες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες σε τηλεφωνική κίνηση και διασύνδεση στο Internet που επιθυμούν ανταγωνιστικό κόστος συνδυαστικής υπηρεσίας, ταχύτατη σύνδεση με οπτική ίνα και εύκολη και γρήγορη επεκτασιμότητα.

Η συνδυαστική λύση προσφέρεται μέσα από μία μισθωμένη γραμμή πρόσβασης μόνιμης σύνδεσης και με τη χρήση κατάλληλου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Παρέχονται επιλογές ταχύτητας πρόσβασης στο internet ανάμεσα σε 20, 30, 50 ή 100 Mbps, σε συνδυασμό με 30 και πλέον τηλεφωνικά κανάλια σταθερής τηλεφωνίας (ISDN ή SIP), καλύπτοντας έτσι και τις πιο απαιτητικές τηλεπικοινωνιακές ανάγκες ενός εταιρικού πελάτη.

Πλεονεκτήματα


Η λύση προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των επιμέρους υπηρεσιών Nova MyLink & Nova Internet Leased Line, σε ακόμα πιο ανταγωνιστική χρέωση, ενώ ταυτόχρονα ο πελάτης απολαμβάνει και επιπλέον παροχές και προνόμια, αποκομίζοντας το μέγιστο οικονομικό όφελος.

Τα επιπλέον προνόμια που παρέχονται με τη συνδυαστική λύση εταιρικής τηλεφωνίας & internet είναι τα εξής:

  • 10.000 λεπτά ομιλίας το μήνα προς εθνικά σταθερά.
  • 4.000 λεπτά ομιλίας το μήνα προς εθνικά κινητά και διεθνή σταθερά ζώνης 1.
  • Επιλογή αριθμού 800/801 χωρίς πάγια χρέωση.
  • Επιλογή υπηρεσίας Nova Business Mail 8GB.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις corporate & wholesale υπηρεσίες Nova, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην e-mail διεύθυνση sales@forthnet.gr.


© Forthnet Media S.A. 2014 - All rights reserved Google+