ΔΩΡΕΑΝ

Nova HD

Δες τη διαφορά στη λεπτομέρεια!

Τώρα ΟΛΟΙ οι συνδρομητές Nova απολαμβάνουν High Definition χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Ζήσε την εμπειρία Nova HD σε ακόμη περισσότερα κανάλια, & σε  όλα  τα κανάλια Novacinema & όλα τα κανάλια Novasports!

Τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema1HD, Novacinema2HD, Novacinema3HD, Novacinema4HD, το NovalifeHD, το ARTE HD, τα αθλητικά κανάλια Novasports1HD, Novasports2HD, Novasports3HD, Novasports4HD, Novasports5HD, Novasports24HD, το Eurosport HD, τα βραβευμένα κανάλια ντοκιμαντέρ National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Discovery Showcase HD, Travel Channel HD, RT Documentary HD, το ειδησεογραφικό κανάλι Russia Today HD, το παιδικό κανάλι Boomerang HD σε αποκλειστικότητα, το μουσικό κανάλι MTV LIVE HD αλλά και τα MEGA HD & ΕΡΤ Sports HD είναι στη διάθεση σου για την απόλυτη HD εμπειρία, μαζί με πολλά ακόμη κανάλια σε υψηλή ευκρίνεια που έρχονται σύντομα!

Επιπλέον με ήχο Dolby Digital Surround 5.1 (βάσει διαθεσιμότητας σε συγκεκριμένα κανάλια), ο τηλεθεατής έχει την ακουστική αίσθηση ότι βρίσκεται στο κέντρο της δράσης, αρκεί να διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό (π.χ. Home cinema).

Nova HD. Δες τη διαφορά στη λεπτομέρεια!

Βασικές Προϋποθέσεις

1. Να έχεις τηλεόραση Full HD (προτεινόμενη) ή HD Ready και HDMI καλώδιο.
2. Να αποκτήσεις τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+ ή τον NovaBox.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Νοva HD, παρακαλούμε κάλεσε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, στo 13831 (0,0312€/λεπτό, από δίκτυο Forthnet).

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας & Internet 5% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 55 του Ν.4389/2016.

Μοιράσου το:

© Forthnet Media S.A. 2014 - All rights reserved Google+