21,8913,09€
/μήνα
ΔΩΡΟ 5 αθλητικά κανάλια
με θέαμα από
όλο τον κόσμο

Nova Family pack

Πλούσια ποιοτική τηλεόραση για όλη την οικογένεια!

Απόλαυσε τηλεοπτικό θέαμα με πάνω από 250 κανάλια για όλη την οικογένεια και για κάθε διάθεση 24 ώρες το 24ωρο!

Ταινίες Α’ προβολής, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις και πριν την προβολή τους από την ελεύθερη τηλεόραση, πρόσφατες επιτυχίες και κλασικές ταινίες, δημοφιλείς ξένες σειρές σε νέους κύκλους επεισοδίων αμέσως μετά την προβολή τους από την Αμερική!

Σπορ από όλο τον κόσμο μαζί με όλη την αθλητική επικαιρότητα σε μοναδικές εκπομπές από τους κορυφαίους του είδους, τα κορυφαία κανάλια ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, τα πιο δημοφιλή παιδικά για παιδιά και εφήβους, μουσική, διεθνείς ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα, αλλά και μόδα .

Ακόμη, τα μεγαλύτερα ελεύθερα ελληνικά κανάλια και όλα τα επίγεια ψηφιακά κανάλια* μέσα από τον αποκωδικοποιητή NovaBox.

Η μαγεία της Nova όπου κι αν είσαι, κάθε στιγμή, σε κάθε συσκευή, μέσω laptop, smartphone & tablet με Nova GO, αλλά και μοναδικές δυνατότητες με τις ψηφιακές ευκολίες του αποκωδικοποιητή NovaBox.

Τώρα διαθέσιμη η υπηρεσία Nova On Demand για να απολαμβάνεις όποτε θέλεις αυτό που θέλεις, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία δέσμευση!

* Ανάλογα με την κάλυψη της περιοχής. Αναλυτικές οδηγίες λήψης εδώ.


Επιπλέον Δώρα

Για κάθε νέα σύνδεση...

  • ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση εξοπλισμού Nova
  • ΔΩΡΕΑΝ Nova HD
  • ΔΩΡΕΑΝ Nova On Demand

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54 του Ν.4389/2016.


Κανάλια Υπηρεσίας


Αφορά τα δορυφορικά προγράμματα του μπουκέτου Nova.

Κι αν θέλεις ακόμα περισσότερα,
απόλαυσε όλο το τηλεοπτικό θέαμα του Nova Family pack μαζί με γρήγορο & αξιόπιστο Internet έως 24Mbps και απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά & κινητά!

Εξοπλισμός

Τιμοκατάλογος

Μοιράσου το:

© Forthnet Media S.A. 2014 - All rights reserved Google+