Παράσταση: To χρυσό Αρισμαρι

Το Χρυσό Αρισμαρί» είναι ένα σπάνιο και μοναδικό βότανο με θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ήρωας του παραμυθιού μας οπλισμένος με ανδρεία και θέληση ξεκινά να το ανακαλύψει για να θεραπεύσει τον πατέρα του. Παραμερίζει τους τεράστιους κινδύνους του εγχειρήματος του και χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται μέσα σε μια λυτρωτική περιπέτεια αυτογνωσίας. Στο ταξίδι αυτό δεν είναι μόνος... Έχει συμπαραστάτη τον καλύτερό του φίλο και μαζί ζούνε τις πιο απίθανες περιπέτειες και έντονες δοκιμασίες μέχρι τον τελικό τους προορισμό που δεν είναι άλλος από το Αθάνατο Αρισμαρί.

Οι προσκλήσεις ισχύουν για την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στις 18/2

Η κλήρωση πραγματοποιείται σε
27 ημέρες και 10:0:31
Πάρε μέρος!

Παράσταση: Η γυναίκα με τα μαύρα

 Ενα μεταφυσικό ψυχολογικό θρίλερ, με πρωταγωνιστή έναν συμβολαιογράφο που ταξιδεύει από το βικτοριανό Λονδίνο σε μια απομονωμένη εξοχική έπαυλη για να τακτοποιήσει μια υπόθεση κληρονομιάς. Η παράσταση "Η γυναίκα με τα μαύρα" είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Susan Hill, "The Woman In Black" σε θεατρική προσαρμογή Stephen Mallatratt.


Οι προσκλήσεις ισχύουν για τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν:
50 διπλές προσκλήσεις για 12/2 
50 διπλές προσκλήσεις για 13/2

Η κλήρωση πραγματοποιείται σε
19 ημέρες και 10:0:31
Πάρε μέρος!

Παράσταση: Δον Κιχώτης

Ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ο «Δον Κιχώτης» του Μιγκουέλ Θερβάντες, παρουσιάζεται από τον Οκτώβριο στο Θέατρο Παλλάς, σε μια παράσταση που φιλοδοξεί να δικαιώσει τη φήμη του θρυλικού αυτού κειμένου και να μεταφέρει όλη την ποίηση από το παραμυθένιο κυνήγι της χίμαιρας που χαρακτηρίζει τον ξακουστό ήρωα για όλες τις εποχές. Η φαντασία, το όνειρο, η φυγή, αλλά και η ανθρωπιά, η αγνότητα, η ευγένεια, σε τούτη εδώ την εποχή της κρίσης και της έκπτωσης, έρχονται σε όλο τους το μεγαλείο για να μας δώσουν θύρες διαφυγής και μνήμες από αξίες που έχουν εντελώς πια λησμονηθεί.

Οι προσκλήσεις ισχύουν για την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2018.

Η κλήρωση πραγματοποιείται σε
5 ημέρες και 10:0:31
Πάρε μέρος!

Παράσταση: Μολυβένιος στρατιώτης

Η Νοva  σε συνεργασία με το Θέατρο Βασιλάκου παρέχει τη δυνατότητα σε  50 τυχερούς να απολαύσουν την παράσταση " Ο Μολυβένιος Στρατιώτης" της Μαριαννας Τόλη. 
Οι προσκλήσεις ισχύουν για τις 11/2 & 18/2/18

Η κλήρωση πραγματοποιείται σε
20 ημέρες και 10:0:31
Πάρε μέρος!

Drone

Nova δίνει το προνόμιο σε 1 τυχερό συνδρομητή της να κερδίσει ένα ιπτάμενο  Drone με κάμερα Buddy Toys για εξελιγμένους πιλότους!

Η κλήρωση πραγματοποιείται σε
25 ημέρες και 10:0:31
Πάρε μέρος!

Ελίν Δωροεπιταγή!

H Nova δίνει το προνόμιο σε 1 τυχερό συνδρομητή της να κερδίσει μία δώρο επιταγή αξίας 50€ για καύσιμα Crystal από τα πρατήρια ελίν!


Η κλήρωση πραγματοποιείται σε
5 ημέρες και 10:0:31
Πάρε μέρος!

Βιβλία: Καίει ο ήλιος τα μεσάνυχτα;

Ένας άντρας και μια γυναίκα παραδομένοι από ένα ακατανίκητο πάθος. Βρέθηκαν τυχαία. Και ξαφνικά, οι δρόμοι τους χώρισαν. Η επόμενη συνάντησή τους, έπειτα από χρόνια, δεν θα είναι διόλου τυχαία. Τι τους δένει πλέον και πόσο ισχυρός είναι αυτός ο δεσμός; Θα καταφέρει να γεφυρώσει την απόσταση, τις διαφορετικές κουλτούρες, να κάνει τις δύο ανεξάρτητες ζωές τους να υπακούσουν στη δύναμη του «εμείς»; Ποιος θα πει την τελευταία λέξη; Οι ήρωες της ιστορίας μας ή μήπως τελικά η ίδια η ζωή θα είναι αυτή που θα γράψει ερήμην τους την τελευταία σελίδα;

Η κλήρωση πραγματοποιείται σε
0 ημέρες και 10:0:31
Πάρε μέρος!

Μοιράσου το: