Κλήρωση

70 Συλλεκτικές φιγούρες Star Wars

Η Nova δινεί το προνόμιο σε 70 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν απο μια συλλεκτική φιγούρα Star Wars 50εκ της Giochi Preziosi

Περισσότερα

Κλήρωση

Επίσημη Πρεμιέρα: "Το Ξύπνημα της Άνοιξης"

H Nova δίνει το προνόμιο σε 30 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Κώστα Γιάνναρη "Το Ξύπνημα της Άνοιξης" μια συμπαραγωγή των καναλιών Novacimema, στον κινηματογράφο Όπερα!

Περισσότερα

Κλήρωση

Ιπτάμενο Millenium Falcon

Η Nova δινεί το προνόμιο σε 2 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν απο ένα Ιπτάμενο Millenium Falcon της Giochi Preziosi!

Περισσότερα

Κλήρωση

Τηλεκατευθυνόμενα Millenium Falcon

Η Nova δινεί το προνόμιο σε 4 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν απο ένα Τηλεκατευθυνόμενο Millenium Falcon της Giochi Preziosi

Περισσότερα

Κλήρωση

Βιβλία:Πολεμος των Άστρων - Οι επαναστάτες : H παγίδα του Ανακριτή

H Nova δίνει το προνόμιο σε 5 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από 1 βιβλίο, ο πόλεμος των Άστρων , Οι επαναστάτες : H παγίδα του Ανακριτή από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Περισσότερα

Κλήρωση

Βιβλία: Ο Πόλεμος των Άστρων - Οι Επαναστάτες: Μαχητικά σε Δράση

H Nova δίνει το προνόμιο σε 5 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από 1 βιβλίο, ο πόλεμος των Άστρων , Οι επαναστάτες : Μαχητικά σε Δράση από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Περισσότερα

Κλήρωση

Βιβλία: Star Wars 'Ενας ιππότης Τζεντάϊ

H Nova δίνει το προνόμιο σε 5 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν 1 από τα 5 βιβλία Star wars, Ένας ιππότης Τζεντάϊ , Οι περιπέτειες του Λουκ Σκαϊγουόκερ από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Περισσότερα

Κλήρωση

Παράσταση: Παρασκευή Παλιμπαιδισμού

H Nova δίνει το προνόμιο στους συνδρομητές της να κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Παρασκευή Παλιμπαιδισμού" στο θέατρο Ν. Κόσμου!

Περισσότερα

Κλήρωση

Ολυμπιακός "Τeam Experience Day"

 H Νova δίνει το προνόμιο σε  5 τυχερούς συνδρομητές της να ζήσουν από κοντά το “Team Experience Day”  του Ολυμπιακού παρέα με 1 φίλο τους!

Απόλαυσε και εσύ τη μοναδική εμπειρία να ζήσεις απο κοντά την αγαπημένη σου όμαδα ! Να παρακολουθήσεις την προπόνηση του Ολυμπιακού ,να φωτογραφηθείς με τους αγαπημένους σας παίκτες!

Περισσότερα

Κλήρωση

Γκάζι Live - Φίλιππος Πλιάτσικας

H Nova δίνει το προνόμιο σε 50 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την μουσική παράσταση στο Γκάζι Live με Φίλιππο Πλιάτσικα , μαζί του συμμετέχουν οι  Μπλέ και Εκείνος & Εκείνος!

Περισσότερα

Κλήρωση

Διαδραστικές φιγούρες D.Vader & S.Trooper

Η Nova δινεί το προνόμιο σε 4 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν απο μια διαδραστική φιγούρα Darth Veder & Storm Trooper της Giochi Preziosi

Περισσότερα

Κλήρωση

Παράσταση: Θεέ μου τι σου κάναμε ;

H Nova δίνει το προνόμιο σε 45 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Θεέ μου τι σου κάναμε;" στο Θέατρο Γκλόρια.

Περισσότερα

Κλήρωση

Ιερά Οδός: Πάριος - Ασλανίδου - Stavento

H Nova δίνει το προνόμιο σε 75  τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση την Ιερά Οδός με τους Πάριο - Ασλανίδου - Stavento!

Περισσότερα

Κλήρωση

Παράσταση: Πρίγκιπας και Φτωχός!

H Nova δίνει το προνόμιο σε 50 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Πρίγκιπας και Φτωχός" στο θέατρο Αβάκιο.


Περισσότερα

Κλήρωση

Super League ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ε.Κ.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και διεκδίκησε 1 απο τα 5 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Super League: ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ε.Κ  που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Φεβρουάριου 2016.

Novasports
'Oλα για την ομάδα σου!

Περισσότερα

Κλήρωση

Super League ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και διεκδίκησε 1 απο τα 5 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Super League: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Φεβρουάριου 2016.

Novasports
'Oλα για την ομάδα σου!

Περισσότερα

Κλήρωση

Super League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και διεκδίκησε 1 απο τα 5 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Super League: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.  που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Φεβρουάριου 2016.

Novasports
'Oλα για την ομάδα σου!

Περισσότερα

Προσφορά

Η Nova δίνει το προνόμιο στους συνδρομητές της να αγοράσουν με έκπτωση 15%  τα αυθεντικά προϊόντα Game Of  Thrones!

Περισσότερα

Προσφορά

H Νοva δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της να αγοράσουν σε προνομιακή τιμή επιλεγμένα προϊόντα LG!

Περισσότερα

Προσφορά

H Νοva δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της να αγοράσουν σε προνομιακή τιμή Tablet  iPad!

Περισσότερα