Κλήρωση

Ημερήσια Είσοδο για το "The Ranch"

Η Nova δίνει το προνόμιο σε 2 τυχερές οικογένειες να κερδίσουν από 1 ημερήσια είσοδο για το το 'Τhe Ranch"  στο Σοφικό Κορινθίας!

Περισσότερα

Προσφορά


Μπορείς να λύσεις το μυστήριο?
Αποκλειστική συνεργασία με τα δωμάτια Μυστηρίου  μόνο για τους συνδρομητές μας.


Περισσότερα

Προσφορά

Η Νοva παρέχει το προνόμιο  στους συνδρομητές της να  παρακολουθήσουν προβολές στη Θόλο και με την  αγορά ενός εισιτηρίου θα λάβουν άλλο ένα δωρεάν 

Περισσότερα

Προσφορά


Ζήσε την απόλυτη περιπέτεια μόνο με τα  Nova Προνόμια.
Πάρε εισητήριο για οποιαδήποτε μοναδική περιπέτεια των Active Sundays σε προνομιακή τιμή!

Περισσότερα

Κλήρωση

Τηλεοράσεις LG!

Η Νova δίνει το προνόμιο σε 5 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από 1 τηλεόραση LG 42"!

Περισσότερα

Κλήρωση

Μονοήμερη Περιπέτεια

H Nova δίνει το προνόμιο σε 1 τυχερό συνδρομητή της να κερδίσει μια μονοήμερη περιπέτεια( πεζοπορία/ορειβασία, κανο/καγιάκ, ραφτινγκ κτλ). για 2 άτομα με την Αctive Sundays.

Περισσότερα

Κλήρωση

Κατασκήνωση στο 'The Ranch"

Η Nova δίνει το προνόμιο σε 2 τυχερούς συνδρομητές τις να κερδίσουν από μία  11ήμερη παιδική κατασκήνωση στο "The Ranch" στο Σοφικό Κορινθίας.

Περισσότερα

Προσφορά


Η Nova δίνει το προνόμιο στους συνδρομητές της να κερδίσουν 15% έκπτωση στο σύνολο του λογαριασμού τους και να απολαύσουν  ένα μαγευτικό γεύμα  & cocktails με θέα την Ακρόπολη!

Περισσότερα

Προσφορά


 Η Nova δίνει το προνόμιο στους συνδρομητές της να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό πακέτο Spa για 2 άτομα στοAlkyon  Hotel & Spa Center!


 

Περισσότερα

Κλήρωση

Εξοπλισμός Kick Boxing

Η  Νova σε συνεργασία με το γυμναστήριο  fight club Galatsi,δίνει το προνόμιο σε 1 τυχερό συνδρομητή της να κερδίσει 1 βασικό εξοπλισμό kick Boxing της εταιρείας  Joya Hellas αξίας 200€!

Περισσότερα

Κλήρωση

Βιβλία: Ο ιππότης των 7 Βασιλειών

H Nova δίνει το προνόμιο στους συνδρομητές της να κερδίσουν 1 απο τα 5 βιβλία "Ο ιππότης των 7 Βασιλειών" του G.Martin, προοίμιο της σειράς Game of Thrones από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Περισσότερα

Κλήρωση

Παράσταση: Ring

Η Nova δίνει το προνόμιο σε 50 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν απο 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση Ring στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκη!

Περισσότερα

Προσφορά


H Nova παρέχει  το προνόμιο σε όλους τους συνδρομητές  της να απολαύσουν  έκπτωση στις οργανωμένες παιδικές κατασκηνώσεις που πραγματοποιούνται από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο στο μαγευτικό The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας.

Περισσότερα

Κλήρωση

Ποδήλατα!

H Nova δίνει το προνόμιο σε 4 τυχερούς συνδρομητές τις να κερδίσουν απο 1  μοναδικό ποδήλατό BH για βόλτα στην πόλη και μοναδικές αποδράσεις!

Περισσότερα

Προσφορά

Η Nova σε συνεργασία με την Sencor & Yenkee  παρέχει μοναδικά προϊόντα  με έκπτωση στους συνδρομητές της 

Περισσότερα

Προσφορά


Με το κωδικό μπορείτε να απολαύσετε 50% έκπτωση στις Μονοήμερες εκδρομές τα σαββατοκύριακα.
Η ημερήσια είσοδος είναι 6€ και οι συνδρομητές θα χρεωθούν  μόνο με 3€ ανα άτομο.

Περισσότερα

Κλήρωση

Βιβλία: το Καταφύγιο των ανέμων

H Nova δίνει το προνόμιο στους συνδρομητές της να κερδίσουν από 1 βιβλίο "Το καταφύγιο των ανέμων" του G.Martin απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Περισσότερα

Προσφορά

Η Nova δίνει το προνόμιο στους συνδρομητές της να αγοράσουν με έκπτωση 15%  τα αυθεντικά προϊόντα Game Of  Thrones!

Περισσότερα

Προσφορά

H Nova παρέχει το προνόμιο στους συνδρομητές της να ενοικιάσουν ένα σκάφος για τις καλοκαιρινές τους διακοπές από την εταιρεία Easy sailing με έκπτωση 20%.

Περισσότερα

Προσφορά

H Nova παρέχει το προνόμιο στους συνδρομητές της να επισκεφτούν το Hotel Meropi στη Σάμο και στις 4 διανυκτερεύσεις να απολαύσουν τη 5η εντελώς δωρεάν.

Περισσότερα