Κλήρωση

eco kids festival

H Nova δίνει το προνόμιο σε 80 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μια οικογενειακή πρόσκληση για το eco kids festival  που θα πραγματοποιηθεί στις 5 & 6 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο Ο.Α.Κ.Α!

Περισσότερα

Κλήρωση

Ταινία:Σταχτοπούτα Live in action

H Nova δίνει το προνόμιο σε 80 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μια Οικογενειακή πρόσκληση για την ταινία της Disney Σταχτοπούτα Live in action στο Village Cinemas στο Τhe Mall Athens!

Περισσότερα

Κλήρωση

Ταινία: Σταχτοπούτα

H Nova δίνει το προνόμιο σε 80 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μια Οικογενειακή πρόσκληση για την ταινία της Disney Σταχτοπούτα στο Village Cinemas στο Τhe Mall Athens!

Περισσότερα

Κλήρωση

Βιβλία:Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Όλαφ

H Nova δίνει το προνόμιο σε  5 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από ένα παιδικό βιβλίο "Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Όλαφ" απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Περισσότερα

Κλήρωση

Ταινία: Σταχτοπούτα ΙΙ

H Nova δίνει το προνόμιο σε 80 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μια Οικογενειακή πρόσκληση για την ταινία της Disney Σταχτοπούτα ΙΙ "Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα" στο Village Cinemas στο Τhe Mall Athens!

Περισσότερα

Κλήρωση

Ββλία: Τα Χριστούγεννα του Κλούζ

H Nova δίνει το προνόμιο σε  5 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από ένα παιδικό βιβλίο "Tα Χριστούγεννα του Κλουζ" απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Περισσότερα

Κλήρωση

Ταινία: Σταχτοπούτα ΙΙΙ

H Nova δίνει το προνόμιο σε 80 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μια Οικογενειακή πρόσκληση για την ταινία της Disney Σταχτοπούτα III "Στροφή στο χρόνο" στο Village Cinemas στο Τhe Mall Athens!

Περισσότερα

Κλήρωση

Παράσταση: Είπα, Μην ενοχλείτε

H Nova δίνει το προνόμιο σε 30 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Είπα, Μην ενοχλείτε" στο θέατρο Αποθήκη!

Περισσότερα

Κλήρωση

Santa Claus Kingdom

H Nova δίνει το προνόμιο σε 100 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μια οικογενειακή πρόσκληση για το Santa claus Kingdom στο Μ.E.C παιανίας!

Περισσότερα

Κλήρωση

George Frideric Handel: O Μεσσίας

H Nova δίνει το προνόμιο σε 10 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση George Frideric Handel: O Μεσσίας στο Μέγαρο Μουσικής!

Περισσότερα

Κλήρωση

Ε.Αρβανιτάκη - Ν. Πορτοκάλογλου

H Nova δίνει το προνόμιο σε 16 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση το Bοτανικός Live Stage με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου!

Περισσότερα

Κλήρωση

Βιβλία: Το όνειρο του Μισισιπή

H Nova δίνει το προνόμιο σε 5 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν ένα βιβλίο"To όνειρο του Μισισιπή" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Περισσότερα

Κλήρωση

Παράσταση: Το "Σπάταλο τερατάκι"

H Nova δίνει το προνόμιο σε 50 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παιδική παράσταση Το"Σπάταλο τερατάκι"  της Κατερίνας  Μαρκαδάκη στο θέατρο Μικρό Παλλάς!

Περισσότερα

Κλήρωση

Παράσταση: Η Πέτρα του Βορρά

H Nova δίνει το προνόμιο σε 80 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παιδική παράσταση "Πέτρα του Βορρά" στο θέατρο Αλίκη!

Περισσότερα

Κλήρωση

Super League ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και διεκδίκησε 1 απο τα 5 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League: ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015.

Novasports
'Oλα για την ομάδα σου!

Περισσότερα

Κλήρωση

Super League ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και διεκδίκησε 1 απο τα 5 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015.

Novasports
'Oλα για την ομάδα σου!

Περισσότερα

Κλήρωση

Super League Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και διεκδίκησε 1 απο τα 5 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015.

Novasports
'Oλα για την ομάδα σου!

Περισσότερα

Κλήρωση

Super League A.E.K. - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και διεκδίκησε 1 απο τα 5 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League: Α.Ε.Κ. - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015.

Novasports
'Oλα για την ομάδα σου!

Περισσότερα

Προσφορά

H Νοva δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της να αγοράσουν σε προνομιακή τιμή Tablet  iPad!

Περισσότερα

Προσφορά

H Νοva δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της να αγοράσουν σε προνομιακή τιμή επιλεγμένα προϊόντα LG!

Περισσότερα