Κλήρωση

70 Συλλεκτικές φιγούρες Star Wars

Η Nova δινεί το προνόμιο σε 70 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν απο μια συλλεκτική φιγούρα Star Wars 50εκ της Giochi Preziosi

Περισσότερα

Κλήρωση

Ιπτάμενο Millenium Falcon

Η Nova δινεί το προνόμιο σε 2 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν απο ένα Ιπτάμενο Millenium Falcon της Giochi Preziosi!

Περισσότερα

Κλήρωση

Τηλεκατευθυνόμενα Millenium Falcon

Η Nova δινεί το προνόμιο σε 4 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν απο ένα Τηλεκατευθυνόμενο Millenium Falcon της Giochi Preziosi

Περισσότερα

Κλήρωση

Euroleague: Παναθηναϊκός - Ανατολού Εφές

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και διεκδίκησε 1 διπλo εισιτήριo για τον αγώνα της Euroleague: Παναθηναϊκός - Ανατολού Εφές που θα διεξαχθεί την την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου.

Novasports
'Oλα για την ομάδα σου!

Περισσότερα

Κλήρωση

Βιβλία: Star Wars 'Ενας ιππότης Τζεντάϊ

H Nova δίνει το προνόμιο σε 5 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν 1 από τα 5 βιβλία Star wars, Ένας ιππότης Τζεντάϊ , Οι περιπέτειες του Λουκ Σκαϊγουόκερ από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Περισσότερα

Κλήρωση

Ολυμπιακός "Τeam Experience Day"

 H Νova δίνει το προνόμιο σε  5 τυχερούς συνδρομητές της να ζήσουν από κοντά το “Team Experience Day”  του Ολυμπιακού παρέα με 1 φίλο τους!

Απόλαυσε και εσύ τη μοναδική εμπειρία να ζήσεις απο κοντά την αγαπημένη σου όμαδα ! Να παρακολουθήσεις την προπόνηση του Ολυμπιακού ,να φωτογραφηθείς με τους αγαπημένους σας παίκτες!

Περισσότερα

Κλήρωση

Διαδραστικές φιγούρες D.Vader & S.Trooper

Η Nova δινεί το προνόμιο σε 4 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν απο μια διαδραστική φιγούρα Darth Veder & Storm Trooper της Giochi Preziosi

Περισσότερα

Κλήρωση

Παράσταση: Θεέ μου τι σου κάναμε ;

H Nova δίνει το προνόμιο σε 45 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Θεέ μου τι σου κάναμε;" στο Θέατρο Γκλόρια.

Περισσότερα

Κλήρωση

Παράσταση: 80's The Musical

H Νova δίνει το προνόμιο σε 60 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση "80's The Musical" στο θέατρο Πειραιώς 131.Περισσότερα

Κλήρωση

Άλκηστης Πρωτοψάλτη "Ταξίδι με το Χρόνο'

H Nova δίνει το προνόμιο σε 15 τυχερούς συνδρομητές της να κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για την μουσική παράσταση: Άλκηστης Πρωτοψάλτη "Ταξίδι με το Χρόνο" στο Μέγαρο Μουσικής.

Περισσότερα

Κλήρωση

Super League A.E.K. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και διεκδίκησε 1 απο τα 2 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής της Super League: Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Φεβρουάριου 2016.

Novasports
'Oλα για την ομάδα σου!

Περισσότερα

Κλήρωση

Super League Π.Α.Ο.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και διεκδίκησε 1 απο τα 5 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής της Super League: Π.Α.Ο.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ  που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Φεβρουάριου 2016.

Novasports
'Oλα για την ομάδα σου!

Περισσότερα

Προσφορά


Η Nova σου κάνει δώρο 2 δωρεάν διαδρομές, για να δοκιμάσεις το νέο τρόπο μετακίνησης στην πόλη, την υπηρεσία uberX.  Με το πάτημα ενός κουμπιού έχεις τον προσωπικό σου οδηγό, που είναι ό,τι πιο οικονομικό μετά τη συγκοινωνία. Κατέβασε το app στο iOS, Android ή Windows phone σου.

Περισσότερα

Προσφορά

H Νοva δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της να αγοράσουν σε προνομιακή τιμή επιλεγμένα προϊόντα LG!

Περισσότερα

Προσφορά

H Νοva δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της να αγοράσουν σε προνομιακή τιμή Tablet  iPad!

Περισσότερα