Συχνές ερωτήσεις για επίγεια ψηφιακά κανάλια

Μπορώ να βλέπω τα επίγεια ψηφιακά κανάλια από τον αποκωδικοποιητή της Nova;

Ναι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα επίγεια ψηφιακά κανάλια μέσα από τον αποκωδικοποιητή της Nova, ακολουθώντας τα βήματα που θα βρείτε εδώ.

Μπορώ εάν έχω εξωτερικό σκληρό δίσκο ή USB stick συνδεδεμένο στον αποκωδικοποιητή μου, να συνδέσω τον ειδικό ψηφιακό USB DTT δέκτη της Nova;

Εφόσον έχετε αποκωδικοποιητή NovaBox (τύπου HD 831), θα πρέπει να αφαιρέσετε τον εξωτερικό σκληρό δίσκο ή το USB stick και να συνδέσετε στη USB θύρα τον ειδικό ψηφιακό USB DTT δέκτη της Nova με την κεραία επίγειας λήψης, προκειμένου να λαμβάνετε τα επίγεια ψηφιακά κανάλια.

Μπορεί οποιοδήποτε USB stick να λειτουργήσει ως ψηφιακός USB DTT δέκτης;

Όχι, χρειάζεστε τον ειδικό ψηφιακό USB DTT δέκτη της Nova.

Μπορώ να βλέπω όλα τα επίγεια ψηφιακά κανάλια;

Μπορείτε να βλέπετε όλα τα επίγεια ψηφιακά κανάλια που λαμβάνει η επίγεια κεραία στην περιοχή σας.

Μπορώ να βλέπω τα επίγεια ψηφιακά κανάλια σε High Definition;

Φυσικά, μπορείτε να βλέπετε και τα High Definition και τα Standard Definition κανάλια στο μπουκέτο ALL της Nova, αλλά και στο μπουκέτο DTT.

Στην περιοχή μου δεν υπάρχει σήμα επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Τι μπορώ να κάνω;

Η κάλυψη της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης δεν εξαρτάται από τη Nova. Στη περίπτωση αυτή μπορείτε να απολαμβάνετε τα διαθέσιμα δορυφορικά κανάλια μέσω του αποκωδικοποιητή της Nova.

Μπορώ να δημιουργήσω ένα δικό μου μπουκέτο με επιλογές από διαθέσιμα κανάλια επίγεια και δορυφορικά;

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μπουκέτο με όποια κανάλια θέλετε από τα διαθέσιμα κανάλια του αποκωδικοποιητή.
Πηγαίνετε στο Menu του αποκωδικοποιητή σας πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Μεταφερθείτε με τα βελάκια στις ‘Ρυθμίσεις’, πατήστε ‘OK’ και επιλέξτε ‘Αγαπημένα’ πατώντας ‘OK’. Επιλέξτε ένα από τα Favorites και διαλέξτε όσα κανάλια επιθυμείτε. Μπορείτε να μετονομάσετε το μπουκέτο που έχετε φτιάξει πατώντας στο κουμπί ‘Μετονομασία’.

Μπορώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό δίσκο αφού έχω κάνει λήψη των επίγειων ψηφιακών καναλιών;

Εφόσον έχετε αποκωδικοποιητή NovaBox (τύπου HD 3001) μπορείτε να συνδέσετε εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρίς να επηρεαστεί η θέαση των επίγειων ψηφιακών καναλιών.
Εφόσον έχετε αποκωδικοποιητή NovaBox (τύπου HD 831) θα πρέπει να αφαιρέσετε τον ειδικό ψηφιακό USB DTT δέκτη της Nova με την κεραία επίγειας λήψης και να συνδέσετε τον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Εφόσον γίνει αυτό, δεν θα μπορείτε να βλέπετε τα επίγεια ψηφιακά κανάλια.
ΠΡΟΣΟΧΗ: την πρώτη φορά που συνδέουμε εξωτερικό δίσκο θα γίνει format και θα χαθούν οποιαδήποτε δεδομένα.

© Forthnet Media S.A. 2014 - All rights reserved Google+